O româncă de 33 de ani a fost arestată de carabinieri, la Cerignola, Foggia, pentru că a încercat să-i mituiască. Româncă, însă, nu le-a oferit bani, ci servicii sexuale.

La începutul săptămânii, O româncă de 33 de ani a fost arestată de carabinieri în timpul patrulării, un echipaj al poliției a oprit pentru control, pe via Gran Sasso din Cerignola, o mașină în care se aflau trei persoane – doi bărbați și o femeie, care era și proprietara mașinii -, toate din România. Carabinierii au constatat că bărbatul aflat la volan nu avea permis de conducere și nici nu îl obținuse vreodată, relatează foggiareporter.it.

În încercarea de a-i convinge pe carabinieri să treacă cu vederea incidentul și să nu-l amendeze pe bărbatul aflat la volan, care era partenerul ei, femeia s-a oferit să facă sex cu carabinierii din patrulă.

Citeste si...
S-au stabilit echipele calificate în play-off. Iată ce surpriză o asteaptă pe echipa rămasă pe dinafara

Aceștia au spus ulterior că au fost luați prin surprindere de propunerea femeii, dar, până la urmă, au arestat-o. Femeia a fost dusă în fața instanței, crae i-a stabilit o perioadă de arest la domiciliu pentru tentativă de corupție.

Pe de altă parte, carabinierii l-au amendat pe bărbatul aflat la volan și i-au făcut dosar penal, iar mașina a fost confiscată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.