Roman mort in accident maritim. MAE a confirmat, miercuri, că un român a murit într-un accident maritim care s-a produs în provincia Sihanouk, Cambodgia, precizând că ambasada României la Hanoi monitorizează cazul şi este pregătită să acorde asistenţă consulară.

„Ambasada României la Hanoi are în atenţie cazul cetăţeanului român decedat în accidentul maritim produs la data de 27 noiembrie 2018, în provincia Sihanouk, Cambogia. Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare cu privire la dececesului Roman acest caz. În urma demersurilor ambasadei, autorităţile locale au confirmat faptul că victima este cetăţean român”, au spus reprezentanţii MAE, într-un răspuns la solicitarea Mediafax.

Citeste si...
Adrian Nastase si-a lansat o noua carte "Blog N Roll"

Ministerul a mai precizat că ambasada României la Hanoi este pregătită să acorde asistenţă consulară pentru eliberarea documentelor necesare repatrierii.

„Ambasada României la Hanoi monitorizează cu prioritate situaţia, menţine contactul în permanenţă cu autorităţile locale şi cu familia cetăţeanului român, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în limita competenţelor legale, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii trupului neînsufleţit şi eliberarea certificatului de deces”, a completat sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.