Dupa ce a anuntat ca pleaca in Emiratele Arabe pentru a face cariera in televiziune, Rodica Miron are un nou plan. Satula de Dubai, blonda isi doreste sa isi urmeze si visul american, asa ca isi pregateste viza pentru State.

Au trecut doar cateva luni de cand Rodica Miron a anuntat ca paraseste Romania si ca se muta definitiv in Dubai, unde urmeaza sa urmeze o cariera in televiziune. Blonda se pare ca s-a saturat de Emirate, asa ca isi doreste sa-si mute resedinta.

Pleaca in cautarea visului american

De ceva vreme, Rodica Miron a facut o schimbare de planuri si nu pare ca isi mai doreste sa devina prezentatoare TV in Emiratele Arabe. Blonda sustinea in urma cu doar cateva luni ca a plecat in Dubai pentru a face cursuri de televiziune la o prestigioasa scoala, insa pare sa fi renuntat la asa-zisele planuri. Acum, singurul gand al fostei asistente TV este acela de a obtine cat mai repede viza pentru Statele Unite ale Americii si de a pleca acolo. Rodica pare o fata destul de curajoasa, dovada ca a venit la o varsta destul de frageda din Moldova la Bucuresti, iar apoi a parasit Romania pentru a-si construi o viata lipsita de griji in Dubai.

A fost clienta falsa in Dubai

Desi sustinea ca face o scoala de televiziune, toate sursele indicau faptul ca blonda se intretine, de fapt, cu banii castigati de pe urma petrecerilor unde participa in calitate de clienta falsa. De ceva vreme, insa, isi gasise pe cineva care sa o ajute cu cheltuielile pentru chiria si intretinerea apartamentului unde locuia, un fotbalist, dar se pare ca a renuntat si la acesta.

Citeste si...
Adrian Enache a descris cum i-a agresat fiica libanezul care a înjunghiat-o!