61421806

A plecat in Dubai afirmand ca merge acolo pentru a face cariera in televiziune, dar s-a dovedit ca planurile au fost cu totul altele. Dupa ce s-a zvonit ca se intretine din job-urile de clienta falsa, se pare insa ca cineva o finanteaza pe Rodica Miron.

Dupa ce Rodica Miron a parasit Romania declarat cand vrea sa se specializeze si sa urmeze o cariera in televiziunea din Emiratele Arabe, au existat zvonuri cum ca blonda merge in Dubai ca si clienta falsa la petreceri. Se pare, inca, ca Miron nu depinde efectiv de aceste job-uri, primind finantare din alta parte.

61515238

Un fotbalist ii plateste chiria lunara la apartament

De cum a ajuns in Dubai, Rodica a tinut sa precizeze ca isi plateste chiria la apartamentul pe care l-a inchiriat din banii pe care i-a strans in Romania (n.r. conform blondei, a plecat in Emirate cu aproape 10.000 de euro in geanta). Se pare, insa, ca Rodica nu face sacrificii pentru a locui singura intr-o locuinta.

61527239

Dupa nici macar o luna de cand s-a mutat ar fi gasit un barbat potent financiar despre care s-a asigurat ca va suporta toate cheltuielile pentru sederea ei acolo. In plus, Rodica se bucura si de cadouri, frecvent, din partea barbatului, fotbalist de meserie, potrivit surselor noastre. Numai ca, surpriza, se pare ca singurul inconvenient este acela ca barbatul este insurat, dupa cum am aflat din surse din anturajul blondei.

61388864

Nu ii interzice nimic

Se pare ca barbatul care o finanteaza pe Rodica ar fi casatorit si ar locui cu familia lui. Acest lucru nu o deranjeaza pe moldoveanca, mai ales ca barbatul nu ii interzice sa mearga la petreceri si nici sa isi ia cate job-uri vrea. Surse din preajma tinerei sustin, insa, ca sigura cerinta a fotbalistului este aceea ca atunci cand el isi doreste sa petreaca cateva zile cu ea, aceasta sa lase totul de-o parte si sa se dedice in exclusivitate lui.

Citeste si...
FOTO: CV deconspirat: Spioană obraznică reprofilată pe JURNALISM