Robert Negoiță a anunțat că nu o va susține pe Gabriela Firea, nașa sa, pentru un nou mandat de primar general al Bucureștiului. Robert Negoiță o acuză pe Firea că nu a demonstrat nimic timp de 4 ani și că Bucureștiul este un oraș în care nu se mai poate circula. În plus, el a declarat că a fost sabotat în al doilea său mandat, care s-a suprapus cu cel al Gabrielei Firea.

”Bucureștiul este un oraș blocat. Acest oraș se sufocă. Voi susține acel candidat care are șanse de a câștiga. Nu exclud susținerea lui Nicușor Dan sau ca noi să avem un candidat propriu sau să facem alianță cu cineva. Nu exclud susținerea lui Victor Ponta. Nu voi susține pe cineva care a dovedit ce poate face sau ce nu poate face (n.r. despre Gabriela Firea). O spun cu foarte mult regret. Chiar am crezut că fiind o echipă unită vom reuși să facem niște lucruri. Sunt foarte dezamăgit. Sunt foarte trist.

Eu am adus-o pe Gabriela Firea în politică. Eu i-am cedat locul de președinte al PSD Ilfov, eu i-am cedat locul de președinte al PSD București, eu i-am propus să candideze ca senatoare.

Nu pot să uit perioadele în care nu puteam să ies afară pentru că mă mâncau țânțarii. Aceste lucruri chiar m-au afectat. Am fost sabotat îl ultimii 4 ani și nu o dată.

Acel candidat care va face transparente cheltuielile va avea susținerea mea, indiferent cine este el.”, a declarat Robert Negoiță.


Citeste si...
Infernul trăit din ultimele ore din viata fetei răpite în Caracal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.