Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă a criticat vineri decizia guvernului de a mări salariile în adminstraţie, măsură care a dus la o presiune bugetară în adminstraţia locală. „Este inadmisibil că au ridicat salariile şi nu au făcut reforma administrativă. Jumătate din ce am dat noi afară s-au dus în administraţia publică centrală pe bani mai mulţi şi nu fac nimic.” Edilul le dă dreptate celor care critică această măsură. „Au dreptate oamenii să iasă în stradă şi să spună: ticăloşilor ce sunteţi, vă bateţi joc de banii noştri!”, a completat primarul suspendat din PSD.

Negoiţă a atacat-o şi pe Viorica Dăncilă despre care susţine că a fost pusă premier fără să aibă vreun suport profesional. „Se căuta o persoana care nu trebuie să facă nimic, nu trebuie să conducă. Trebuia să prindă măcar un mandat de câţiva ani ca ministru, să conducă ceva, să înţeleagă sistemul”, a declarat Robert Negoiţă într-un interviu la DC News.

Citeste si...
Liviu Dragnea leagă prezența lui George Maior în România de tensiunile din PSD: Face jocuri, discuții cu oameni din PSD. Se crede și acum șef al SRI

Acesta s-a referit şi la anunţul recent al premierului că ar putea candida la alegerile prezidenţiale. „PSD nu are nicio şansă”, consideră primarul sectorului 3, nu din cauza candidatului, ci din cauza imaginii proaste pe care o are partidul. „Condamni orice candidat ai pune. Riscul major este să nu intre în turul 2”, a mai declarat fostul vicepreşedinte PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.