„Nu este nimic adevărat, eu n-am mai vorbit cu Victor de câteva luni. O făcătură din photoshop!”

9 (7)

Aparitia in presa a unor schimburi de sms-uri intre Slav si Anda Adam a dat o noua turnura in povestea despartirii dintre Victor si Bianca. Mai exact, din aceste mesaje reiese ca Victor o insela pe Bianca cu fosta lui iubita, care ii cerea barbatului sa-si ia hainele de la sotia sa si sa se mute la ea!

Plecata cateva saptamani din tara, cantareata s-a intors in mijlocul unui veritabil scandal, iar opinia ei este una ferma. Anda considera ca totul este o inscenare si, mai mult, s-a jurat in fata unor prieteni ca nu s-a mai vazut cu Victor de foarte mult timp, iar atunci cand a facut-o a fost strict pentru rezolvarea unor probleme administrative.

9 (5)

„Nu este nimic adevarat, totul este facut in photoshop. Cu Victor n-am mai vorbit de luni de zile, ultima data cand am vorbit cu el era strict pentru o problema cu un act. Nu inteleg de ce se incearca sa mi se faca rau gratis, din pacate asta este tara in care traim, intalnesti tot mai putini oameni de calitate in ultimul timp”, s-a confesat Anda unui prieten foarte bun.

 

 

Citeste si...  FOTO: Aşa îl aşteaptă soţia să facă sex pe unul dintre cei mai mari actori.