După ce sora Oliviei Steer a murit, cele două vedete TV cer, prin instanţă, custodia băieţelului

 Moisescu

In urma cu cativa ani, familia Oliviei Ster a fost marcata de tragedia mortii surorii vedetei Pro TV. Bolnava de cancer, aceasta s-a stins, lasand in urma un baietel de doar 5 ani. Micutul a ramas in grija bunicii, iar de atunci tatal sau se chinuie sa-si intre in drepturile parintesti, luptandu-se in instanta cu vedetele.

Sora Oliviei Steer a murit in decembrie 2010, la doar 38 de ani. In urma ei a ramas un baietel, Alexandru, care astazi are 9 ani. Tatal baietelului incearca si acum, la patru ani de la tragedie, sa-i fie recunoscut dreptul de parinte. “Baietelul locuieste acum la Oradea cu bunica materna, cea care l-a crescut. De cand a murit Lavinia Steer, tatal micutului se chinuie sa obtina drepturile sale parintesti. Olivia Steer si sotul ei s-au impotrivit intotdeauna, gasind fel de fel de motive”, ne-a declarat avocatul Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei T.A.T.A, care lupta ca tatii sa aiba drepturi egale cu mamele, in fata autoritatilor.

Saptamana trecuta, Elena Steer – bunica si tatal copilului s-au intalnit din nou in instanta pentru consfintirea acordului de mediere. “Teoretic, cele doua parti au ajuns la un numitor comun. Au un acord, pe care insa familia Steer nu l-a pus inca in executare. Conform acestuia, locuinta copilului a ramas la bunica, dar tatal lui va participa la toate deciziile importante privind baiatul. Parintele are un program complet de vizitare al micutului. Alexandru ar trebui sa mearga in anumite weekend-uri si in vacante sa locuiasca cu tatal sau, la Targu Mures, acest lucru nu s-a intamplat pana acum”, a declarat Draghici.

Barbatul, pentru a-si vedea copilul, se deplaseaza des la Oradea. Asa s-a intamplat si in urma cu doua saptamani, cand a incercat sa-si ia si copilul pentru cateva zile. Nu a fost lasat decat sa-l vada. “Bunicii de la Targu Mures nu si-au vazut nepotelul de cand acesta era micut”, a precizat Draghici.

Imediat dupa moartea surorii sale, Lavinia, Olivia Steer si-a luat mama si nepotelul de la Oradea si i-a mutat in Bucuresti, pentru a putea sa aiba grija de ei. Micutul a facut si consiliere psihologica. In acele momente, tatal baietelului, Szolt Lokodi a facut primele demersuri pentru custodia copilului. Au trecut de atunci aproape 4 ani, iar situatia nu este nici acum lamurita pe deplin. “Tatal a acceptat toate conditiile familiei Steer numai pentru a putea sa fie alaturi de baiatul sau”, a mai spus presedintele T.A.T.A.

Citeste si...  Vezi ce avere are proaspăta şefă a ICCJ, Corina Corbu