După ce în nenumărate ocazii a declarat că nu mai are ce căuta în fotbal, George Copos, fostul patron al Raidului, pare tentat să revină la prima dragoste.

Cel puțin asta susține omul cu banii de la FCBS, Gigi Becali, bun prieten cu omul de afaceri rapidist. Patronul vicecampioanei a povestit cu detalii o discuție pe care a avut-o cu Copos, în care fostul vicepremier i-ar fi spus că nu mai poate sta pe margine și că se va imlica din nou la clubul din Giulești.

”M-a sunat Copos, era beat într-o noapte, era cu doi reprezentanți ai Rapidului, era și cu primarul Sectorului 1. Ce căutau seara la ora aia? M-a asigurat să stau liniștit că CSA nu va promova anul acesta. Ce înseamnă asta? Se implică și el cu bani la Rapid. Am vorbit cu Daniel Niculae, era la masă când era Copos cherchelit, și m-a asigurat că Rapidul va promova și va fi în fața lui CSA Steaua la finalul sezonului”, a declarat Becali, la Pro X.

Citeste si...  DOINA VADIM II CERE LUI BECALI SA LE ANGAJEZE PE CELE DOUA FIICE ALE SALE!

Academia Rapid, echipa finanțată de Primăria Sectorului 1 și CSA Steaua, formația sprijinită de Armată, se află în luptă directă pentru promovarea în Liga a treia. În prezent, steliștii sunt primii în clasament, cu trei puncte peste rapidiști.