Reţeta de slăbire: Rihanna ne sfătuieşte să nu mai căutăm soluţii şi diete miraculoase. Ea crede că singura modalitate de a slăbi este combinaţia între sport şi o alimentaţie sănătoasă cu multe fructe şi legume

– Când îi este poftă de ceva dulce, Demi Moore mănâncă felii de măr cu unt de arahide sau fructe de pădure cu iaurt.

– Jennifer Garner ne sfătuieşte să avem răbdare şi să nu ne grăbim. După ultima sarcină, i-a luat şase luni să revină la silueta ei subţire. Nu s-a înfometat, dar a renunţaz la carbohidraţi şu dulciuri în favoarea legumelor şi alimentelor cu proteine.

– Beyonce alungă senzaţia de foame cu multă apă, iar când apa nu mai este de ajuns, ea alege o supă de legume care contribuie la hidratarea organismului şi taie foamea cu numai câteva zeci de calorii. Este una din cele mai eficiente diete de vedetă.

Citeste si...
Chris Brown la un pas de moarte din cauza stresului emotional extrem

– Gwyneth Paltrow face mult sport. „Fac sport cel puţin o oră şi jumătate, cinci zile pe săptămână. Nu e nicio magie, nu e praf de zână, nu e vorba de gene bune„.

– Atunci când simte nevoia să mai dea jos câteva kilograme, Katy Perry, adoptă o dietă simplă timp de 14 zile: la una din cele trei mese ale zilei trebuie să mănânci doar ciuperci.

Reţeta de slăbire: Jennifer Aniston slăbeşte cu legume. La fiecare masă, Jen avea grijă să umple trei sferturi de farfurie cu legume şi un sfert cu ouă, carne, branză slabă, peşte sau o altă sursă de proteine.