Primăria Sectorului 2 face precizări privind locul unde a fost găsit cadavrul unui câine

pitbull_thumb_336x403_84607000_72770200

Un câine de luptă a fost găsit mort, pe malul Lacului Tei, în apropiere de locul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al micuţului Ionuţ, ucis de câini maidanezi. Locul uciderii lui Ionuţ, micuţul de 4 ani, este cercetat de criminalişti.

Răzvan Băncescu, reprezentantul ASPA, a declarat la ieşirea de la declaraţiile oferite la Parchet, că susţine varianta uciderii copilului de către maidanezi. El consideră că ONG-urile care vor să salveze câinii de la eutanasiere au „plantat” cadavrul câinelui de luptă descoperit pe malul lacului Tei. Mai mult, bărbatul susţine că el şi angajaţii ASPA au fost ameninţaţi şi că intenţionează să pună lucrurile la punct, acţionând în instanţă persoanele vinovate.

Primăria Sectorului 2 anunţă printr-un comunicat că trupul descoperit nu se află de fapt în Parcul Tei. „Pentru corecta informare a opiniei publice facem următoarea precizare: Cadavrul câinelui găsit de organele de cercetare în data de luni, 23 septembrie a.c. nu se află pe terenul aferent Parcului Tei, ci se află la o distanţă apreciabilă de Parcul Tei”. În comunicat nu sunt menţionate alte detalii. (I.G.)

 

Citeste si...  Eveniment: lansarea cărţii: „Corneliu Coposu, în dialog cu Vartan Arachelian”