La puțin timp după ce Tuncay Ozturk a scris un mesaj lung pe pagina lui de Facebook în care a ridicat-o în slăvi pe soția sa și a explicat de ce s-a ajuns la divorț, Andreea Marin a replicat acid.

„Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă și totodată anumite discuții pe care le-am purtat au fost foarte puternice și rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau și mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârșit a fost necesar pentru amândoi. Ne pare rău pentru toții oamenii care ne-au susținut atât de mult în toți acești ani, dar vă asigurăm că atât eu, cât și Andreea, am făcut tot posibilul ca această relație să meargă, însă amândoi avem două caractere puternice și a fost greu să ajungem la un numitor comun. Dragostea noastră ne-a dat mereu puterea de a lupta și a merge mai departe și, totodată, aceeași dragoste ne face să punem punct acestei povești. Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta. Și încă o iubesc cu aceeași intensitate și voi fi întodeauna lângă ea, atunci când va avea nevoie de mine”, a scris Ozturk pe pagina sa de socializare.

Citeste si...  Atentat la siguranţa naţională: Preşedintele CCR, aproape de linşaj. Prima reacţie a lui Dorneanu

Imediat, fosta „zână” a Surprizelor a reacționat pe facebook , cu doar câteva propoziții. „Când vorbele frumoase nu sunt dublate de fapte, totul înseamnă doar zgomot. Eu am ales liniștea. Rămân de partea sa”.