După ce a mimat ipostaze indecente cu Moş Crăciun, cântăreaţa a trecut la… un cal

Miley (2)

Multi au crezut ca Miley Cyrus isi va tine promisiunile facute la sfarsit de 2013 si ca va renunta la gesturile scandaloase si obscene pentru a-si promova muzica.

Miley (4)

Se pare insa ca vedeta in varsta de 21 de ani nu are de gand sa-si schimbe naravul si surprinde, neplacut, din nou.

Miley (3)

Dupa aparitia cumintica de la concertul care a precedat Grammy Awards 2014, fanii lui Miley Cyrus au rasuflat usurati si au sperat ca tanara isi va tine promisiunea facuta la sfarsit de 2013. Intr-un interviu exclusiv acordat Barbarei Walters, ea a spus ca se va concentra asupra turneului si asupra albumului acustic, dar si ca se va imbraca mai bine. Si multi au crezut-o!

Miley (6)

Miley, in schimb, nu renunta definitiv la abordarea obraznica ce i-a devenit caracteristica, iar drept dovada sta primul ei angajament televizat, un concert marca MTV, in care, pe langa faptul ca a aparut alaturi de insasi Regina Contreoverselor, Madonna, a facut gesturi indecente cu un… cal.

Dupa ipostazele picante in care s-a lasat fotografiata pe scena alaturi de Mos Craciuni si reni, Miley a revenit acum la originile sale de fata country si si-a imbracat un dansator in cal.

Miley (7)

Cu o peruca blonda pe cap, costum de cowgirl si accesoriile de echitatie necesare oricarui locuitor al zonei de Sud din SUA, Miley si-a etalat din nou miscarile cu iz vulgar si si-a atras criticile celor din jur.

 

Citeste si...
Andreea Bănică ţine mult la igienă. La igiena mielului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.