De tine depinde dacă vrei ca povestea să se repete

aventura

O aventură de o noapte ar trebui să fie cel mai simplu lucru din lume: văzut, plăcut, făcut sex, un duş după, salutat politicos, plecat. În practică, lucrurile nu-s niciodată aşa. Dacă vrei să faci ca lucrurile ca la carte şi povestea să se repete, ai grijă la câteva lucruri simple.

Fă-ţi curat în casă În seara asta ieşi cu băieţii. Şi eşti hotărât să nu te întorci singur acasă. Fă-ţi ordine în apartament. Durează 10 minute. Sau câteva ore, depinde de nivelul tău de organizare din fiecare zi. O femeie este sensibilă la lucruri de genul ăsta şi tu vrei să faci o impresie bună.

Bucură-te şi de partea de dinainte de sex Ai ajuns în bar, ai „pus ochii” pe o tipă pe care ţi-ar plăcea să o vezi goală puţin mai târziu. Mergi la ea şi oferă-i ceva de băut. Încearcă să fii simpatic. Vorbeşte cu ea. Bucură-te de partea aceea de seară în compania unei femei frumoase. Poţi să fii şi nonşalat, dacă îţi iese. Nu trebuie să te grăbeşti şi să-i dai de inţeles din primele cuvinte că vrei să faci sex cu ea. Dacă îşi doreşte acelaşi lucru de la tine, lucrurile vor evolua firesc în direcţia asta şi tu vei părea gentlemanul perfect.

Nu bea peste măsură Dacă ai ajuns până în punctul în care fata vrea să meargă acasă cu tine, nu-i nevoie de un shot în plus pentru a-ţi face curaj. Curaj pentru ce? Ai ieşit decis să ai o aventură de o noapte, ai găsit femeia potrivită, urmarea este clară. Pe lângă faptul că odată cu cantitatea de alcool ingerată eşti mai dezinhibat şi vei ajunge să o tratezi ca pe unul dintre „băieţi”, există şi posibilitatea ca performanţele tale în pat să aibă de suferit.

Protejează-te Refă stocul de prezervative înainte de a aduce fata la tine. Ar fi extrem de nepoliticos să o întrebi pe ea dacă are prezervative şi incredibil de periculos să nu te protejezi.

Nu simula că e mai mult de o aventură Te simţi prost. Şi îi ceri numărul de telefon, deşi nu intenţionezi să o suni. Sau o întrebi despre lucruri extrem de personale. Sau îi aduci micul dejun la pat. Şi nu faci toate astea pentru că vrei o relaţie cu ea, ci pentru că te simţi ca şi cum ai folosit-o şi atât. Aminteşte-ţi că a ştiut de la început ce face şi a venit cu tine acasă, deci nu-i insulta inteligenţa pretinzând că-ţi pasă.

Nu-i face poze când doarme… Pe care să le trimiţi tutror prietenilor tăi. Ştiu că e o chestie de bun simţ, dar îţi spun doar atât: un genleman nu profită niciodată de o femeie.

Dacă mergi la ea, rămâi peste noapte Cam ce te-ar putea determina să pleci din casa unei femei la trei dimineaţa, după ce ai făcut sex, când ai şi ceva alcool „la bord”? O vei face să se simtă ca o prostituată şi nu vrei asta, nu-i aşa? Totuşi, rămâi peste noapte, dar nu aştepta să-ţi pregătească micul dejun: asta implică promisiuni viitoare şi un alt nivel al relaţiei. Aşteapt-o să se trezească, spune-i că a fost o noapte minunată şi pleacă. Ca un adevărat gentleman.

 

Citeste si...  Ştii ce trebuie să faci? Învaţă să faci sex!