Fiul prinţesei Margareta, Earl Snowdon, şi soţia sa au anunţat că vor divorţa după 26 de ani de căsnicie. Anunțul vine la numai o săptămână de la vestea care a zguduit Casa Regală din Marea Britania, în care nepotul cel mai mare a lui Regina elisabeta a II-a, Peter Phillips, și soția sa Autumn au anunțat că s-au separat și intenționează să divorțeze. David Armstrong-Jones, fiul regretatei prințese Margaret, și soția sa Serena au căzut de acord să se separe, a confirmat marți un purtător de cuvânt al cuplului pentru CNN: „Contele și contesa de Snowdon au căzut de acord, pe cale amiabilă ,cu vedere la faptul că relaţia lor a luat sfârșit și că vor divorța. Amândoi cer ca presa să respecte intimitatea lor și a familiei.”

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii este în lacrimii!

Contele, cunoscut sub numele de David Linley, este al 21-lea pe linia de succesiune la tronul britanic, și primul membru regal din linie care nu este descendent direct al reginei. Mai este cunoscut drept fondatorul magazinului de mobilă de lux Linley.

Citeste si...
Pare scunda, dar este mai inalta decat multe femei. Uite ce inaltime are Regina Elisabeta a Marii Britanii

Mama lui Earl, Margaret, sora Reginei, a murit în anul 2002, iar acesta a devenit cel de-al doilea conte de Snowdon în urma morții tatălui său, Earl of Snowdon, fotograful celebrității Antony Armstrong-Jones, în anul 2017. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 1993 și au doi copii împreună.

În urmă cu o săptămână, un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham anunța că Peter Phillips, unul dintre nepoţii reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, s-a despărțit de soția sa, Autumn, iar în viitorul apropiat vor divorța. Acesta va împărți cu Autumn custodia celor două fiice pe care le au împreună. Peter și Autumn vor rămâne în Gloucestershire, în sud-vestul Angliei.

Peter, cel mai mare dintre cei opt nepoți ai reginei, este fiul prințesei Anne și al primul ei soț, Mark Phillips. Nu are titlu regal și nu a fost niciodată un reprezentant al familiei regale. Peter şi Autumn s-au cunoscut în anul 2003 cu ocazia Marelui premiu de Formula 1 de la Montreal. S-au căsătorit cinci ani mai târziu, la castelul Windsor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.