In Dragodana, judetul Dambovita, angajata unei ferme a fost adusa in stare grava la spitalul judetean de urgenta din Targoviste, muscata de un leu.

leu-tareFemeia, cu rani grave la cap, pe corp si pe maini, a fost luata cu ambulanta din curtea unui executor judecatoresc care tine in captivitate, fara nici un fel de aprobare, cativa lei. Unul din ei se vede chiar din stradă.

Stapanul animalelor nu a putut fi contactat, iar autoritatile n-au inceput inca nici o ancheta, pe motiv ca nu au primit vreo sesizare. Localnicii din satul Picior de Munte, unde s-a petrecut teribila intamplare, stiau de existenta leilor si sunt convinsi ca victima a fost convinsa de seful ei sa minta in privinta atacului.

Citeste si...  O femeie a fost condamnată la închisoare după ce s-a uitat în telefonul soţului

Ferma aflata in satul Picior de Munte din Dambovita, e bine pazita si nimeni nu vrea sa povesteasca ce s-a intamplat acolo.

Medicii au supus-o pe victima atacului mai multor interventii. Operatiile au durat mai bine de 3 ore si jumatate. In acest moment, doctorii spun ca starea ei este stabila, insa va ramane internata in sectia de terapie intensiva.

„Da-i dracu’ de lei!”, a spus cu naduf o sateanca. Si cam asta a fost tot!