Mircea Rednic a confirmat discuţiile existente pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo. Antrenorul susţine că are prieteni interesaţi de achiziţionarea clubului din Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic a confirmat discuţiile existente pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo. Antrenorul susţine că are prieteni intresaţi de achiziţionarea clubului din Ştefan cel Mare.
Rednic a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor că discuţiile sunt mai vechi iar tratativele continuă.

“E vorba de cineva care a cumpărat un club din Belgia. Încă nu avem toate datele, mai trebuie să iasă niște acte. Dar, da, discuțiile privind cumpărarea clubului sunt în picioare! Domnul Negoiță vrea să vândă. E un prieten de-al meu care mi-a fost patron”, a anunţat misterios Rednic.

Citeste si...  Ionuț Negoiță, audiat la Parchetul București, în cazul de bancrută frauduloasă

Şi reprezentanţii clubului din Ştefan cel Mare au recunoscut interesul lui Ionuţ Negoiţă pentru vânzarea acţiunilor.

“Nu știam de discuțiile domnului Rednic. E un lucru foarte bun dacă aduce cumpărători. Prețul în momentul ăsta e promoțional. Sunt 410.000 de acțiuni care costă 100 de lei fiecare, adică 10 milioane de dolari. Cumpărătorul care vrea controlul clubului trebuie să plătească 6,6 milioane de dolari” – a declarat Alexandru David, preşedintele lui Dinamo.

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar majoritar la Dinamo în martie 2013. Actualul finanţator a reuşit să scoată clubul din insolvenţă, însă a rămas dator din punct de vedere al performanţei sportive. Dinamo a cucerit un singur trofeu în ultimii cinci ani: Cupa Ligii, în 2017.