Mircea Rednic a confirmat discuţiile existente pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo. Antrenorul susţine că are prieteni interesaţi de achiziţionarea clubului din Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic a confirmat discuţiile existente pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni la Dinamo. Antrenorul susţine că are prieteni intresaţi de achiziţionarea clubului din Ştefan cel Mare.
Rednic a mărturisit pentru Gazeta Sporturilor că discuţiile sunt mai vechi iar tratativele continuă.

“E vorba de cineva care a cumpărat un club din Belgia. Încă nu avem toate datele, mai trebuie să iasă niște acte. Dar, da, discuțiile privind cumpărarea clubului sunt în picioare! Domnul Negoiță vrea să vândă. E un prieten de-al meu care mi-a fost patron”, a anunţat misterios Rednic.

Citeste si...
Cum a aflat Giani Kiriţă că Dinamo joacă în play-out, în timp ce concura la Exatlon: ”Aia chiar a fost cea mai tristă zi”

Şi reprezentanţii clubului din Ştefan cel Mare au recunoscut interesul lui Ionuţ Negoiţă pentru vânzarea acţiunilor.

“Nu știam de discuțiile domnului Rednic. E un lucru foarte bun dacă aduce cumpărători. Prețul în momentul ăsta e promoțional. Sunt 410.000 de acțiuni care costă 100 de lei fiecare, adică 10 milioane de dolari. Cumpărătorul care vrea controlul clubului trebuie să plătească 6,6 milioane de dolari” – a declarat Alexandru David, preşedintele lui Dinamo.

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar majoritar la Dinamo în martie 2013. Actualul finanţator a reuşit să scoată clubul din insolvenţă, însă a rămas dator din punct de vedere al performanţei sportive. Dinamo a cucerit un singur trofeu în ultimii cinci ani: Cupa Ligii, în 2017.