Realizatorul ultimului film al lui Jackie Chan a murit in timpul filmarilor. Cat de aproape a fost actorul de o tragedie vezi mai jos.

jackie_chan_18335600

Pe platourile de filmare a celui mai recent film in care va juca Jackie Chan s-a intamplat o tragedie in urma careia si-a pierdut viata un om, scrie ProCinema.ro.

Accidentul in urma caruia si-a pierdut viata Chan Kwok-hung, 51 de ani, dupa ce barca in care erau transportati mai multi membrii ai echipei de filmare s-a rasturnat. Presa straina anunta ca „7 oameni au inotat pana la mal, insa trupul lui Chan Kwok-hung a fost gasit mai tarziu si s-a pronuntat decesul”.

Jackie Chan nu a fost in acea barca. „El se afla in alta barca si cand a vazut tagedia a sarit imediat in apa si a ajutat la operatiunile de salvare”.
Cunoscut pentru numeroasele filme de actiune pe care le-a realizat de-a lungul carierei, Jackie Chan a anuntat ca momentulo in care va renunta la actorie este destul de aproape.

„Am rani, a devenit obositor, nu mai are acelasi farmec precum in trecut”, a explicat actorul cunoscut pentru cascadoriile pline de acrobatii pe care le-a facut in cele peste 100 de filme realizate.

Citeste si...  Dă, Doamne, 30 de milioane de euro pentru Carmen...