Cum să stai cu „ochii” pe primul tău copil?!

aplicatie

Este dificil să fii părinte şi a doua, şi a treia oară, dar este şi mai greu pentru cei care au devenit părinţi pentru prima oară. Dezvoltatorii de aplicaţii s-au gândit la această problemă şi s-au gândit să lanseze aplicaţii dedicate. Dintre cele pe care le-am văzut cea mai interesantă, prin multitudinea de sfaturi şi recomandări, este „Ready, Set, Baby!”. Numele aplicaţiei sună a îndemn pentru cei care plănuiesc să devină părinţi, dar sfaturile sunt aplicabile pentru cei care sunt deja părinţi şi au nevoie de ajutor.

Aplicaţia dezvoltată de Inkling Systems este disponibilă pentru dispozitivele care rulează pe iOS, se găseşte în iTunes şi costă 9,99 dolari.

În aplicaţie se găsesc sfaturi de la specialişti despre nutriţia copilului, sfaturi privind igiena acestuia, despre alăptare. Aplicaţia vine cu o serie întreagă de ilustraţii şi tutoriale video care îi învaţă pe părinţi de la cum să-şi adoarmă copilul până la cum să instaleze scaunul de bebeluş în maşină sau cum să asambleze patul copilului. În galerie se găsesc peste 80 de clipuri video cu sfaturi şi recomandări adunate de la părinţi cu experienţă şi de la specialişti în nutriţie şi sănătate.

S-ar putea să nu rezolve toate problemele părinţilor, dar cel puţin poate reprezenta un ghid interesant, mai ales pentru cei care se află la prima experienţă.

 

Citeste si...  Gina Pistol cu gusa si pungi sub ochi