Mai mulți artiști de peste ocean au reacționat la auzirea veștii morții lui Chester Bennington, solistul formației americane Linkin Park. În același timp, pe platformele Facebook și Twitter, un număr imposibil de estimat de oameni distribuie mesaje de condoleanțe pentru familia regretatului artist.
Primul artist care a reacționat a fost chiar colegul de trupă a lui Chester, Mike Shinoda:
”Sunt șocat și trist, dar este adevărat. O declarație oficială va apărea imediat ce vom avea una.”
Și membrii trupei One Republic au reacționat după ce au aflat că Chester Bennington nu se mai află printre noi:
”Dumnezeule mare! Să te odihnești în pace, Chester Bennington. Această veste ne-a făcut să suferim! Sinuciderea este diavolul pe pământ care merge printre noi.”
””Când viața ne lasă în urmă, dragostea ne ține buni” – Chester Bennington. Să te odihnești în pace!”, au scris și membrii trupei canadiene Nickelback pe facebook. 
Prezentatorul american Jimmy Kimmel s-a arătat profund afectat de moartea artistului.
”Chester a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am avut invitați în emisiunea mea. Mi se rupe inima pentru familia și prietenii lui. O să ne fie dor de el teribil”, a scris și prezentatorul Jimmy Kimmel pe Twitter.
Cunoscutul cântăreț Chester Bennington, solist al formației americane Linkin Park, s-a sinucis în cursul zilei de joi. Artistul avea 41 de ani. 
Potrivit portalului TMZ, cântărețul american s-a spânzurat în locuința sa din Palos Verdes, Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Corpul său neînsuflețit a fost găsit atârnând de o frânghie la ora locală 9 dimineața. Joi, 20 iulie, prietenul său cel mai bun, Chris Cornell – solistul Soundgarden și Audioslave -, avea să împlinească 53 de ani, însă acesta s-a sinucis în urmă cu trei luni. Chester Bennington s-a declarat foarte afectat de moartea amicului său.
Despre Chester se cunoștea că în trecut abuzase de droguri și alcool.

Citeste si...
Vezi cine este singura femeie interlop din România şi de ce tremură toţi de frica ei