Colegii si prietenii actriței Stela Popescu sunt surprinși de decesul ei. Toți își amintesc despre Stela ca era plină de viața și ca nu avea probleme majore de sănătate.

Ion Dichiseanu. „E puţin spus tristă, este de neimaginat. Acum câteva zile am stat de vorbă cu ea. Sunt blocat total, nu îmi găsescu cuvintele, nu cred, nu se poate. Nu îmi vine a crede această fiinţă care era plină de viaţa, nu spunea că o doare nimic, zburda. Îmi transmitea optimism de viaţă, era un fenomen, n-am, n-am cuvinte. E o lovitură înfiorătoare”, a declarat actorul Ion Dichiseanu, la Realitatea TV.

Adrian Enache. „Încă nu pot să cred. Nu cred încă. Nu pot să-mi dau seama. Corpul mă doare. Încă nu pot să cred că nu mai este Stela. Nu cred. Am văzut-o acum câteva zile şi o dădeam exemplu în concertele mele. Mereu ziceam: să dea Dumnezeu să arătaţi ca Stela Popescu şi să aveţi viaţa ei, vitalitatea ei. Nu pot să cred că nu mai e Steluţa, nu pot să cred. Îmi cer scuze… Chiar zilele viitoare trebuia să filmăm nişte spoturi” a spus Adrian Enache, la România TV.

Citeste si...
De ce s-a supărat Nicuşor, bucătarul vestit, pe Pro Tv?!

Florin Piersic. „Sunt uluit sunt terminat, acum am aflat, de 10 minute, şi nu-mi vine să cred. Acum câteva zile povesteam de una şi de alta şi uitaţi că am aflat această veste şi sunt uluit. Sunt distrus, era persoana care-mi era aproape cea mai dragă din toate artistele. Nu cred, nu-mi vine să cred că Stela a plecat dintre noi, sunt terminat. Nici nu pot să plâng. Atât de tare am iubit-o cum nu pot să vă spun, nu am auzit-o vorbind un cuvânt rău, nu am văzut-o tristă, abătută sau decepţionată. Nu-mi vine să cred, pentru mine Stela Popescu nu a murit şi nu va muri niciodată”, a spus Florin Piersic, la Antena 3.

Tamara Buciuceanu. „Nimeni nu se aştepta la asta. Am fost zeci de ani împreună, în toată lumea, a fost cea mai bună prietenă a mea. Alaltăieri am vorbit cu ea. Mi-a spus că era un pic obosită, na ca orice om mai în vârstă, la ora 8 seara. Nu am cuvinte, nu am cuvinte, Dumnezeu să o ierte”, a spus Tamara Buciuceanu, în lacrimi, la România TV.