Doi americani, Matt, 27 ani, şi Alicia, 25 ani, păreau să aibă căsnicia ideală iar prietenii îi credeau de nedespărţit. Totuși, aparenţele înşală.

Alicia a devenit tot mai distantă de soţul ei și din ce în ce mai rece. Vorbea la telefon codificat şi trimitea sms-uri toată noaptea. Când Matt o întreba cu cine discută, ea amintea de o colegă de la muncă. Chiar şi când spunea că merge la cumpărături banale, pentru cină, Alicia lipsea şi câte 2-3 ore. Matt era convins că nevasta lui are un amant.

Bărbatul încerca să o prindă pe partenera lui în „flagrant”. Dar nu ştia cum. Se apropa ziua de naştere a soţiei şi i-a propus acesteia o petrecere. Alicia l-a refuzat, pe motiv că n-are chef, ba mai mult, l-a convins pe soţ să meargă într-o excursie cu prietenii lui, iar ea să rămână acasă. Matt a fost de acord, dar a pus la cale un plan senzațional.

Bărbatul și-a sunat toate rudele şi le-a spus că organizează o petrecere-surpriză pentru Alicia. A adunat familia, iar de ziua femeii, când ea credea că soţul e plecat cu prietenii, Matt a dat buzna în casă cu neamurile, cărora le-a spus că soţia lui nu se simte prea bine. Toți au urcat la etaj. Au deschis uşa dormitorului și ”au stricat surpriza”! Ce au văzut? Alicia era în pat cu amantul.

În acel moment, femeia a început să plângă, mama ei la fel, alte rude au început să râdă, iar Matt avea un rânnjet mare pe faţă. Ştia ce are de făcut: să divorţeze.