Europarlamentarul Pro România, Mihai Tudose, continuă schimbul de replici pe Facebook cu președintele partidului, Victor Ponta. Tudose îl atacă pe Ponta despre care spune că a devenit „nefrecventabil” și că ar trebui să plece din partid. „Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a scris Tudose.

„Observ, din nou, dorința nestăvilită a lui V. Ponta de a ,,scăpa” cât mai repede de toți cei care îl ,,încurcă” nefiind de acord cu toate ideile lui. A reușit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbește orice edict. A reușit ca în câteva luni sa devină nefrecventabil și lipsit de credibilitate.

Mihai Tudose susține că „îl încurcă” pe Victor Ponta, care l-ar vrea plecat din partid.

„Îl încurc foarte tare și eu și în consecință, face orice să mă facă să plec… Știți cum e vorba aceea cu ,,să te ferească Domnul de ruga îndeplinită”….
Fiindcă atunci, cu noi toți plecați, el va mai vinde iluzii până la parlamentare când pragul de 5% va fi de neatins…
Șansa PRO Victore e… plecarea ta”, a mai scris Tudose.

Citeste si...
Sondaj CURS,Care sunt politicienii care se bucură de încredere în toate taberele politice

Victor Ponta a declarat luni, la TVR, că locul lui Mihai Tudose nu mai e în Pro România.

„A votat cu guvernul PNL, a votat cu Iohannis, probabil că, acum, locul lui e la PSD. La Pro România sigur nu mai e locul lui. I-am făcut un rău foarte mare. M-am retras de pe listă ca să se ducă europarlamentar în locul meu. Cum orice faptă bună rămâne nepedepsită, s-a hotărât să mă omoare.”, a spus Ponta.