JLo nu suportă înfrângerea cum nu suportă „posteriorul fals” al lui Kim!

 funduri (12)

Oglindă, oglinjoară cine are cel mai sexy fund din ţară? Cam aşa ar suna întrebarea pe care Jennifer Lopez şi-ar pune-o în ultima vreme, de când presa internaţională îi tot laudă posteriorul armencei Kim Kardashian.

Potrivit presei internaţionale, JLo nu ar suportă ideea că ar fi fost detronată din topul femeilor cu cel mai sexy posterior din lume. Mai mult, cântăreaţa a refuzat să o întâlnească pe Kim în ciuda insistenelor acesteia.

„Kim este fană JLO şi a încercat de nenumărate ori să o întâlnească personal. Jennifer însă, a reuşit să o evite de-a lungul anilor şi datorită faptului că nu se învârt în aceleaşi cercuri. Totuşi, ea a făcut o fixaţie pentru posteriorul brunetei. S-a săturat să tot audă despre fundul şi formele ei. Consideră că este patetic, pentru că, în opinia ei, este evident că un astfel de posterior nu poate fi natural. Jen crede că trupul lui Kim este atât de fals, pe când ea este complet naturală şi a muncit ani întregi la sală pentru a avea formele pe care le are”, au declarat apropiaţii vedetei.

JLO nu este singura convinsă că formele armencei Kim Kardashian nu sunt tocmai o binecuvântare  de la Mama Natură. Pe reţelele de socializare, bruneta este criticată deseori şi mulţi sunt convinşi că formele ei nu pot fi naturale.

 

 

 

Citeste si...  Connect-R, îngrijorat! Misha are probleme cu sarcina!