Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, a declarat luni că senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu ar fi trebuit să îi spună în mod direct dacă are nemulţumiri legate de modul în care îşi exercită funcţia, dar a adăugat însă că fiecare om are dreptul la opinie, scrie Agerpres.

Întrebată cum comentează faptul că în presă a apărut o înregistrare cu Adrian Ţuţuianu în care acesta susţine că Ioana Bran nu are experienţa necesară unei astfel de funcţii, ministrul Tineretului şi Sportului a replicat că fiecare om are dreptul la opinie.

Pe de altă parte, ea a afirmat că Ţuţuianu nu i-a spus niciodată în mod direct că este nemulţumit de activitatea ei.

„Nu am cum să comentez părerea personală a cuiva. (…) (Nu mi-a plăcut – n.r.) deloc. Nu mi se pare o reacţie normală din partea unui coleg. Consider că, dacă ai o problemă cu un coleg, cel mai corect este să îl abordezi direct”, a declarat ea, la Palatul Parlamentului.

Citeste si...
Aterizare fortată, în Alba, a unui avion de mici dimensiuni

De asemenea, întrebată dacă se impune o sancţionare a senatorului PSD, ministrul a spus că nu este în măsură să facă o astfel de apreciere.

Ioana Bran a criticat însă faptul că Ţuţuianu a făcut comentarii la adresa familiei sale.

„Acest lucru mi se pare depăşit. Nu cred că trebuie să te legi de viaţa personală a cuiva. Mai mult de atât, făcând şi declaraţii – şi pot să o spun direct – declaraţii false. Dacă ai o problemă cu o persoană faci referire strict la persoana respectivă, dar viaţa personală sau familia nu trebuie implicate. Nu are legătură absolut deloc cu munca din cadrul ministerului sau Parlamentului”, a subliniat ea.