Adelina Pestriţu nu are viaţă uşoară cu noul ei animal de companie. Deşi bruneta ne-a arătat până acum doar partea bună a lucrurilor, se pare că a ajuns la capătul răbdării după ce ultimele nopţi a stat cu ochii în tavan din cauza animăluţului pe care îl creşte în apartament. Dincolo de faptul că Cindy roade tot ce prinde, ratonul nu adorme când vrea Adelina şi face zgomote infernale în toiul nopţii.

Adelina Pestriţu (29 de ani) nu mai pare atât de fericită cu Cindy, ratonul pentru care a scos din buzunar în jur de 1000 de euro. Nu ştim dacă este doar o stare trecătoare sau bruneta va lua alte măsuri în ceea ce îl priveşte. Sigur este că animalul îi cam întinde nervii la maximum vedetei cu cheful lui de joacă.

Citeste si...
Adrian Streinu Cercel: Coronavirusul se ascunde în praf și mizerie

Ratonul Adelinei se caţără peste tot

Foto: arhivă personală

Nu ar fi nicio problemă dacă acest lucru s-ar întâmpla doar ziua, problema apare în timpul nopţii când vedeta vine frântă acasă şi ar da orice pentru un somn odihnitor. Adelina a înregistrat sunetele pe care le scoate ratonul  şi s-a plâns prietenilor de pe reţeua ei de socializare că nu poate să închidă un ochi toată noaptea. Şi asta se întâmplă de două luni de când Cindy îi ţine companie.

Bruneta, mare iubitoare de animale, mai are un bichon, Noby, care se joacă şi el cu noul său prieten din apartament, de unde deducem că vedeta are parte de „distracţie” din mai multe surse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.