Actualitate, Featured

Răsturnare de situație în cazul copilului care a murit după ce a mâncat shaorma

Surse judiciare au dezvăluit pentru MEDIAFAX, că în cazul copilului de 3 ani care a murit după ce a mâncat shaorma, se verifică posibilitatea existenței unui virus. Acum se așteaptă rezultatul analizelor. Părinţii susţin în continuare că starea de rău ar fi survenit după ce a consumat shaorma.

Patronul restaurantului a declarat că nu au existat reclamaţii privind produsele comercializate, au precizat sursele citate
„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a fost sesizat cu privire la faptul că, în ziua de 15.05.2018, la ora 17.20, la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş” s-a produs decesul unui minor în vârstă de 3 ani, ca urmare a unui stop cardiac, existând suspiciunea unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, motiv pentru care cazul a fost considerat unul medico-legal”, reiese dintr-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Vina o poartă şi instituţiile statului, pentru că nu realizează controale frecvente în astfel de unităţi alimentare publice. Igiena este esenţială în unităţile de tip fast food. Acest caz nu doar la Bucureşti a fost observat, dar şi la Iaşi unde în ultima săptămână au fost internate 100 de persoane din cauza bacteriei salmonela. (…) Shaormua este periculoasă datorită unor sosuri realizate cu alimente crude, adică maionezele care se fac din gălbenuş crud”, a afirmat preşedintele APC.

blank