Matteo Politi, falsul doctor estetician, prins, miercuri dimineaţă, la Vama Curtici, a fost reținut de poliție, sub acuzația de înșelăciune. Conform Poliţiei de Frontieră, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune asa numitl chirurgul vedetelor are diplomă recunoscută .

Miercuri seara, falsul medic a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi dus în fața judecătorilor cu mandat de arestare preventivă. Însă, avocatul său, fostul procuror al DIICOT Ciprian Nastasiu, a anunțat că italianul chiar e medic, el având o diplomă de la Priștina, recunoscută de Ministerul Educației.

Citeste si...
Un mare oraș din România intră în „stare de urgență” Masca de protecție devine obligatorie și în spații deschise aglomerate

„Domnul doctor are diplomă de medic recunoscută de Ministerul Educației. Este medic, a absolvit la Priștina. A fost reținut pentru înșelăciune. El este medic.”, a spus Ciprian Nastasiu, avocatul lui Matteo Politi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.