Copilul în vârstă de 11 ani din Huşi, care a spus că a fost urcat cu forţa într-o maşină, bătut şi apoi abandonat la marginea oraşului, a minţit, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

copil_minciuna_72825200

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, infracţiunile de lipsire de libertate şi tentativă de tâlhărie nu s-au confirmat în cazul băiatului de 11 ani, care este fiul unui poliţist de frontieră.

„Minorul a afirmat lucruri nereale, din dorinţa de a abate atenţia părinţilor de la faptul că avea două note mai mici la şcoală. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Huşi urmează să înainteze dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerea de clasare”, a declarat sâmbătă purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Copilul a fost găsit de doi poliţişti de frontieră la marginea oraşului Huşi şi transportat la Spitalul Huşi, dar având în vedere că băiatul era foarte speriat şi agitat şi suferise un traumatism cranio-cerebral (despre care ulterior s-a stabilit că s-a produs în urma unei căzături), medicii au decis să-l transfere la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru investigaţii neurologice.

Citeste si...
Donaţiile de alimente agită apele legislative în Parlament