4rf (1)

La câteva ore după ce George Becali a anunţat că Victor Ponta îl va graţia dacă ajunge preşedinte, premierul a declarat că graţierea este în acest moment un drept al preşedintelui Traian Băsescu, dar că ministrul Justiţiei va da aviz favorabil unei eventuale graţieri.

Despre graţierea lui George Becali, premierul a aruncat responsabilitatea la preşedintele Băsescu, afirmând doar că ministrul Justiţiei va da aviz pozitiv în acest caz.

„Graţierea este un drept al preşedintelui Băsescu”, a spus Ponta, care a adăugat că dacă se pune această problemă ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, va da aviz pozitiv. Preşedintele Băsescu a arătat că ministerul Justiţiei, condus de pesedistul Cazanciuc, a dat un aviz negativ graţierii lui George Becali.

Fostul parlamentar USL, George Becali, a declarat astăzi că Ponta l-ar elibera după trei zile dacă pesedistul ar ajunge preşedinte ţării.

„Mă bucur că domnul Becali este şi pentru o zi alături de familie”, a ţinut să precizeze premierul Ponta.

Pe de altă parte, premierul Ponta a ironizat-o pe Elena Udrea despre care a spus că şi-ar pune şi barbă doar ca să fie dată la televizor şi că şi-ar dori ca aceasta să candideze la prezidenţiale.

„Mi-aş dori ca doamna Udrea să candideze la prezidenţiale”, a adăugat Ponta.

Citeste si...  Gigi Becali vrea sa inveseleasca detinutii si le-a promis o petrecere cu Salam. Florin Salam