Cu cine se sărută cântăreaţa: „Sunt foarte fericită”?!

 balan

Andreea Balan a trecut prin cea mai grea incercare in urma cu doua luni, cand a pus punct relatiei de opt ani pe care o avea cu Keo. La scurt timp de la despartire, cantareata a aflat ca, timp de un an, iubitul avea o aventura cu o artista aspiranta, Misty.

Andreea Balan (14)

Acum, o imagine publicata de Andreea Balan pe pagina sa de Facebook a creat o adevarata isterie printre fanii vedetei. In fotografie, cantareata apare in bratele unui barbat care o saruta tandru pe obraz. „Foarte fericita”, a scris Andreea in dreptul imaginii care a dus la sute de speculatii.

Deoarece vedeta nu a oferit niciun alt detaliu legat de misteriosul barbat care o face atat de fericita, parerile fanilor au fost impartite: in timp ce unii au intrebat-o daca cel din imagine este Petrisor, dansatorul sau, altii s-au declarat convinsi ca Andreea s-ar fi impacat cu Keo.

Frumoasa blonda a lamurit misterul doar pe jumatate, intr-un raspuns la un comentariu: „Nu, nu este Petrisor. Daca avem chimie pe ringul de dans nu inseamna ca suntem si impreuna. Petrisor este dansatorul si colaboratorul meu, atat”.

 

Citeste si...
Incredibil! Există cineva din România care nu a auzit de Andreea Mantea