Liberalii au organizat, marţi, la Suceava, un miting electoral la care, potrivit estimărilor PNL, au participat cinci mii de persoane la care Rareş Bogdan, ironii pe seama primarilor PSD care nu înteleg democratia.

Rareş Bogdan, ironii pe seama primarilor PSD

Rareş Bogdan, candidatul liberal pentru alegerile europarlamentare aflat pe prima poziţie, a spus că ”în democraţie, hoţii stau la puşcărie, nu în Guvern, nu în Parlament, nu în Kiseleff”.

Rareş Bogdan, ironii pe seama primarilor PSD

”Înainte cu o zi de summitul de la Sibiu am un mesaj pentru Europa: România este în Europa, este Europa şi nu vom accepta niciodată o Europă cu două viteze. O singură viteză, o singură Europă”, a spus Rareş Bogdan, candidatul pentru alegerile europarlamentare aflat pe prima poziţie.

El a făcut o comparaţie între spitalele din oraşe conduse de primari liberali şi oraşe conduse de primari social-democraţi.

”La Oradea, două spitale modernizate cu bani europeni. Vreţi să mergeţi să vedeţi cum arată spitalele din Craiova, din Constanţa sau din Brăila? Dacă nu sunteţi bolnavi, riscaţi să vă îmbolnăviţi. La Alexandria şi Slatina situaţia este groaznică”, a mai spus Rareş Bogdan.

Citeste si...
Iată topul celor mai bogați candidați la președinția României

Acesta a vorbit şi despre adversarii politici, social-democraţii care vor să îngenunchieze justiţia.

”Lui Gheorghe Flutur (preşedintele Consiliului Judeţean Suceava- n.r) i-au făcut patru dosare, din biroul din Kieseleff. Vă amintiţi de stenoramele otrăvite? Asta vor ei, astfel de justiţie vor ei. (…) Primul ministru de atunci, cu liderii din Kiseleff spuneau: nu ajung patru, mai faceţi-i patru să-l liniştim. Aşa înţeleg ei: justiţia îngenunchiată, să pună mâna pe ea. Nu vor să plătească pentru hoţii, că ei nu înţeleg că în democraţie hoţii stau la puşcărie, nu în Guvern, nu în Parlament, nu în Kiseleff”, a mai spus Rareş Bogdan.