O tânără care a fost martor la un incident petrecut luni seara, în spatele Hotelului Intercontinental din Bucureşti, a povestit pe Facebook experienţa neplăcută prin care a trecut după ce a sunat la 112.

Răpire în timpul zilei în Capitală. O tânără a fost trasa de păr şi urcată forţat intr-o maşină. Martora a văzut cum o tânără era trasă de păr de un bărbat, care voia să o bage cu forţa într-o maşină. Aceasta i-a făcut o fotografie agresorului, iar acesta, susţine tânăra, a ameninţat-o şi înjurat-o.

Răpire în timpul zilei în Capitală. O tânără a fost trasa de păr şi urcată forţat intr-o maşină

Bărbatul a plecat, iar, după au ajuns în zonă, cu întârziere, mai mulţi poliţişti şi jandarmi.

Martora a postat următorul mesaj pe Facebook: „Înainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urca în maşină trăgea o fată de păr şi o împingea în maşină, fără voia ei, în spate la Intercontinental. Lume pe stradă, nimeni nici măcar nu a strigat la el să o lase, darămite să intervină. Am reuşit să fac poza asta. M-a înjurat, a încercat să vină după mine, dar a renunţat. Am sunat imediat la 112. Am povestit întâmplarea operatoarei. Apoi poliţistului. Le-am zis că am şi poză. La un sfert de oră, când mergeam spre casă, m-au sunat să revin la «locul faptei». Era deja 10.20 seara. Mă întorc. Aştept 20 de minute. Poliţistul din centrală dăduse numărul meu greşit, iar echipele de pe teren treceau pe lângă mine, dar nu opreau, deşi eram poziţionată fix unde stabilisem cu ei. Într-un final, ajung 3-4 jandarmi şi vreo 4 poliţişti. Reiau povestea. Îmi iau datele de pe buletin. Încep să discute prin staţie de ce secţie ţine zona respectivă. Îmi zic să aştept alt coleg. Vine. Îi povestesc şi lui. Se uită nedumeriţi la ce cameră putea prinde faza – în centrul Bucureştiului, la Universitate!!! Îmi zic să aştept să vină şi «grupul operativ». Vine un puştan de maximum 23 de ani. Îi povestesc şi lui. Îmi spune să ţin telefonul aproape că mâine s-ar putea să mă sune să vin să dau o declaraţie la secţia 1 sau la 6. Nu se ştie încă sigur. Între timp s-a făcut ora 23.20. Chem pe cineva să mă ducă acasă cu maşina, pentru că era foarte puţin probabil să mai prind transportul public. O oră şi 20 de minute. În Bucureşti, capitala României“.

Citeste si...
ANDRA: IMI DOREAM SA MI SE RUPA PICIORUL CA SA POT SCAPA!

https://www.facebook.com/roxana.grosu

Postarea a devenit virală pe internet, fiind distribuită de peste 7.000 de persoae şi peste 6.000 de reacţii.

O femeie a fost urcată cu forţa într-o maşină, în Sectorul 2 al Capitalei, poliţiştii fiind anunţaţi de un martor care a sunat la 112. Persoanele implicate au fost prinse de poliţiştii de la secţia 18, însă victima nu doreşte să depună plângere, anunţă Poliţia Capitalei.

Luni, 12 august 2019, la ora 22.10, o femeie a sunat la 112 şi a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a Capitalei, o femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism.

Cazul a fost preluat de Poliţia Sectorului 2 şi au fost direcţionate echipaje la faţa locului.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei susţin, într-un comunicat de presă remis Mediafax, că în 12 minute, conform evidenţelor electronice, pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren şi către unităţile de poliţie limitrofe municipiului.

„A fost stabilit parte din traseul autoturismului şi a fost identificat proprietarul acestuia. În urma discuţiilor cu deţinătorul autoturismului a fost stabilit şi utilizatorul acestuia. Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbaţi, cât şi a tânără. Cei în cauză au fost depistaţi de către poliţişti din cadrul Secţiei 18, de unde au fost preluaţi de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere, că din cursul serii, cercetările au fost declanşate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoana implicată nu doreşte sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea şi concubinul său”, potrivit sursei citate.

Foto: Roxana Grosu/ Facebook