Românca a fost invitată la eveniment de către un artist din Azerbaijan

  Ramona Badescu la World Music Awards 2014

Surprize, surprize pentru Ramona Badescu la Monte Carlo! Intr-o scurta escapada pe Coasta de Azur, dupa ce a luat pulsul Festivalului de Film de la Cannes, Ramona Badescu a primit o invitatie la Grand Prix-ul de la Monte Carlo. Astfel a avut parte de un weekend incarcat si a inceput o noua saptamana in forta.

Vedeta a fost invitata luni seara la Gala World Music Awards 2014, de catre Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti, aceasta find o “escala” in Capitala, in cadrul turneului mondial pe care Agalarov il are in acea perioada.

Evenimentul a fost unul cu circuit inchis, iar Ramona Badescu a fost tratata ca o vedeta internationala. O impatimita a marcii Ferrari, Ramona si-a facut aparitia la Gala World Music Awards 2014 intr-o adevarata bijuterie rosie pe patru roti! Din peisaj nu a lipsit catelusa vedetei, Hera, care si-a acompaniat stapana tinand locul cavalerului de onoare. La Gala World Music Awards 2014, Ramona a avut placerea sa urmareasca prestatiile lui Ricky Martin si Mariah Carey, unii dintre artistii pe care ii apreciaza.

Pamela Anderson, Jason Derulo, Leona Lewis, Victoria Silvested si multe alte vedete binecunoscute au participat la fastuosul eveniment.

Ramona Badescu traverseaza o perioada destul de incarcata pe plan profesional, pregatind noi proiecte muzicale inedite. De la Monte Carlo, actrita si cantareata a plecat catre New York si Los Angeles, unde este in tratative cu producatorul muzical al lui Celine Dion, Humberto Gatica, in vederea realizarii unui single pentru piata muzicala sud-americana.

Citeste si...
Ionela Prodan vede in Ioana Tufar un focar de infectie