Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice trebuie să ne aducă împreună în jurul unor valori precum respect, implicare și dăruire, consideră deputatul PNL Raluca Turcan.

„Vârsta înaintată nu ar trebui să fie o povară, ci o binecuvântare.Astăzi, în România, sunt peste cinci milioane de pensionari. Aceste persoane au contribuit activ la dezvoltarea țării și au trăit în ani grei din istoria noastră. Ei au fost cei care și-au început activitatea profesională în perioadă regimului totalitar, apoi au trecut prin tranziția prelungită și agitată a democrației românești. Nu au avut salarii mari și nici o viață ușoară. Dar au lucrat pentru binele familiilor lor și al întregii comunități. La vârsta înțelepciunii, părinții și bunicii noștri nu urmăresc doar pensii mai mari sau medicamente mai ieftine. Își doresc o guvernare care să le țină familiile aproape, să-i sprijine în a-și modela frumos copiii și nepoții. Le suntem datori cu responsabilitate maximă, onestitate și dorința sinceră de a-i ajuta.

Citeste si...
Ministrul Sănătății vrea să-i concedieze pe medicii care iau șpagă

Celor dragi, nu uitați să le oferiți un telefon, o îmbrățișare, o vizită ori de câte ori au nevoie.

La Mulți Ani, multă sănătate și să aveți parte cât mai multe bucurii din partea celor dragi!”, scrie Turcan pe Facebook.