Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, trage un semnal de alarmă și spune că orice vot pentru PSD și ALDE înseamnă „taxe noi, impozite și prețuri mai mari”. Turcan critică măsurile luate de PSD și ALDE și anunță că PNL, în cazul în care ajunge la guvernare, va abroga ordonanța lansată de actuala coaliție de guvernare.

„#PNL se luptă cu toate mijloacele în Parlament pentru a elimina Ordonanța Lăcomiei PSD-ALDE. Am cerut explicații Prim-ministrului Viorica Dăncilă, iar împotriva Ministrului Finanțelor am depus moțiune simplă. Niciunul dintre cei doi nu au știut să ne explice de ce:

Au introdus taxe noi care au scumpit prețurile la comunicații, telefonie, Internet, televiziune;

Citeste si...
DIICOT a instituit poprire asiguratorie pe niste sume datorate de BCR

Au introdus impozite noi care au scumpit creditele bancare, au slăbit cursul leu/euro și au blocat accesul tinerilor la o casă nouă;

Au scumpit prețurile la energie electrică și gaze naturale, deși promiteau că le vor ieftini;

Au majorat impozitele administrațiilor locale;

Au declanșat desființarea Pilonului 2 de pensii, îndemnându-i pe administratorii de fonduri să plece din țară, ca să pună Dragnea și Vâlcov mâna pe cele 48 de miliarde de lei economisite de 7,2 milioane de angajați;

Dacă nu vom reuși să convingem PSD-ALDE să renunțe la cea mai sinistră ordonanță din ultimii ani, atunci abrogarea acesteia va fi prima decizie de guvernare a PNL”, a precizat Raluca Turcan pe Facebook.