Iubita lui, Adela Popescu, îl vede ca pe un bun gospodar şi foarte atent cu ea

radu-valcan-adela-popescu-cuplu

Adela Popescu si Radu Valcan au o relatie de mai bine de trei ani si sunt ca si casatoriti. Cei doi locuiesc impreuna, isi impart sarcinile casnice inteligent, iar, din descrierea Adelei, Radu pare barbatul perfect. Iata de ce!

Relatia Adelei Popescu cu Radu Valcan este solidă, desi nu si-au legat destinele oficial pana acum. Ei au trecut testul timpului, iar in caminul lor nu pare sa fie loc de neintelegeri.

radu-valcan-adela-popescu-zi-de-nastere-4

Radu nu doar ca este gospodar si un bun bucatar. A invatat tainele bucatariei in timp, de dragul iubitei sale, tinand cont ca la inceputul relatiei nu stia sa faca decat… cafea.

”Avem doar regulile impuse de bunul nostru simt, pe asta ne bazam. Daca eu sunt plecata cu fetele in oras, vine sa ma ia pentru ca vrea el, nu pentru ca am stabilit noi asta. Eu cand l-am luat pe Radu se pricepea sa faca doar o cafeluta, dar acum e foarte talentat in bucatarie. Face peste, vita, omleta. A gresit doar o singura data, cand a scapat o punga de sare in mancare”, a declarat Adela.

Cei doi sunt des intrebati daca planuiesc sa se casatoreasca si sa aiba un copil. Pentru ca locuiesc impreuna de atat timp, simt ca sunt ca si luati in acte.

radu-valcan-adela-popescu-new-york-2

„Traim impreuna de trei ani, o viata de oameni casatoriti. Cred ca pe vremuri, cand oamenii locuiau separat, cererea venea mai repede. Noi suntem ca si casatoriti de trei ani, e ceva ce avem deja. Cred ca de fapt trebuia sa ajungem la dorinta de a face si un copil. Cand ne vom hotari sa facem un copil, ne vom si casatori pentru ca asa e frumos, ca un copil sa se nasca intr-o familie, cu doi parinti cu acelasi nume. Eu nu am avut niciodata proiectia rochiei de mireasa sau a nuntii. Nu am visat la asta niciodata”, a adaugat Adela.

Citeste si...
Sidoni Biemont, femeia care i-a răpit inima fundaşului de la AC Milan