Ca PNL tot vrea, de luni bune, sa preia guvernarea nu mai este un mister pentru nimeni. De la fuziunea cu PDL si mai ales dupa victoria lui Klaus Iohannis la prezidentiale, liberalii se pregatesc pentru Palatul Victoria. Misterul este insa cu ce echipa vor sa conduca Executivul.
Radu-Tudor_1186x800
Pornind de la aceasta idee, jurnalistul Radu Tudor ii cere premierului desemnat al PNL, Catalin Predoiu sa isi anunte echipa ‘urgent’, sustinand ca daca nu face acest lucru ‘inseamna ca are ceva de ascuns’.
 
„De cateva luni bune discutam despre dorinta PNL, dupa fuziunea cu PDL, de a prelua guvernarea. Nimic anormal aici, acesta e rolul opozitiei. Avand in vedere insa ca o seama de figuri puternic compromise in timp regimului Basescu sunt acum in PNL – e vorba de figuri importante ale PDL – se impune o intrebare mai mult decat necesara. Ea il vizeaza pe premierul desemnat al liberalilor, Catalin Predoiu. Si el figura marcanta a guvernului Basescu-Boc intre 2008-2012. 
 
Intrebarea : dle Catalin Predoiu, care e lista cabinetului care ar trebui sa inlocuiasca guvernul Ponta? Nu putem analiza si dezbate in orb, fara sa stim cine sunt cei care vor maine la Palatul Victoria. Aceasta responsabilitate revine premierului desemnat. Daca nu o va face rapid, inseamna ca Predoiu are ceva de ascuns. Prin urmare, dle Catalin Predoiu, lista guvernului. Urgent!”, a scris Radu Tudor pe blogul personal.
Citeste si...
Situația mandatelor europene de arestare ale marilor fugari ai României