Radu Mazare si Mihaela Radulescu se cearta ca la usa cortului din cauza unor afaceri ilegale, primarul Constantei fiind dat in judecata de mai multe ori de fosta nevasta a lui Elan Schwartzenberg

mihaela-radulescu

 

Radu Mazare s-a enervat la culme cand a fost intrebat ce parere are despre Mihaela Radulescu. Atat de tare s-a enervat incat nimeni nu a inteles de ce s-a aprins atat de tare.

“Ce parere sa am eu despre Mihaela? E o haimana! A prins-o barbatul ei cu altul in casa! O femeie maritata, respectata si cu copil care face un lucru pe care care l-a facut Mihaela, pe care o prinde barbatul ca se… cu altul a cazut în ochii mei, nu mai avem ce sa discutam.”, a spus primarul Radu Mazare despre Mihaela Radulescu.

Insa acesta uita ca acum 5 ani de zile mai avea putin si se luau in brate pe un vapor de la mare, fiind foarte buni prieteni, mai ales in afaceri.

RTEmagicC_2-3-mihaela-radulescu-mazare-image_121639272117020900_2-_1_.jpg

 

In urma unor investigatii s-a constatat faptul ca pe vremea cand era maritata cu Elan Schwartzenberg, Mihaela Radulescu a cumparat de la doua firme ce primisera mai multe loturi de pamant de la primaria din subordinea lui Mazare, mai multe terenuri de la malul marii, ce valorau sute de mii de euro, anunta Libertatea. Cu totii sperau sa faca bani frumosi din afaceri cu acele terenuri, insa totul s-a sfarsit dupa ce DNA-ul a pus sub sechestru terenurile din cauza unor nereguli savarsite de Radu Mazare.

Mihaela a vrut sa isi recupereze investitia printr-o serie de procese civile intentate impotriva primarului, de aici si neintelegerile dintre cei doi. 

 

Citeste si...  Inspecţia Judiciară şi CSM ajung în instanţă după controlul la DNA. Stan: Din raport au fost eliminate anumite constatări, ceea ce reprezintă un precedent periculos

radu-mazare-1i

Dupa ce Mihaela Radulescu si Radu Mazare, acum 5 ani de zile au luptat pentru copiii care sufereau de cancer printr-un concurs unde au fost amandoi participanti si castigatori, acum cei doi se cearta ca la usa cortului.

„Cine merge la maciuci e o haimana. Asa se cheama, nu!? Ce-a cautat ea dupa maciuci, cand sotul ei o trata ca pe o printesa? […] Daca imi facea mie asa ceva, eu ii mutam gura la spate.”, a mai spus Radu Mazare.