Iată cum arată o parte din curtea şi vila primarului Constanţei

6252750-mediafax-foto-adrian-boioglu-1

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost adus cu mascaţii la DNA pentru audieri, după ce a fost săltat de la o terasă din parcul Herăstrău. În cursul dimineţii, procurorii au făcut percheziţii la Primăria Constanţa şi la locuinţa primarului. Deocamdată, magistraţii au precizat doar că ancheta vizează „săvârşirea în perioada 2011 – 2013, a unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către funcţionari publici, cu funcţii de conducere în plan local”. Radu Mazăre susţine că obiectul anchetei DNA îl reprezintă construirea unui cartier.

6643516-mediafax-foto-cristi-cimpoes

După precheziţiile de marţi dimineaţă din Constanţa de la primărie şi de la locuinţa sa, primarul Radu Mazăre a fost săltat de la o terasă din Herăstrău şi dus cu mascaţii la audieri la DNA. „Nu mi-e frică de puşcărie, doar de Dumenezeu”, a spus primarul Constanţei. Mazăre este este anchetat într-un dosar de corupţie care vizează, potrivit propriei declaraţii, dar şi a celei a viceprimarului Decebal Făgădău contrucţia unui campus social.

6643513-mediafax-foto-cristi-cimpoes

Viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, a declarat procurorii au percheziţionat biroul lui Radu Mazăre şi ale secretarului primăriei şi au cerut o serie de documente privind campusul social „Henri Coandă”. Este vorba, a precizat el, despre 300 de pagini, reprezentând hotărâri ale Consiliului Local, avize şi autorizaţii de construcţie ale obiectivului menţionat.

6643514-mediafax-foto-cristi-cimpoes

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spunea, în 24 martie, că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) îl vizează într-o nouă anchetă, privind modul în care a fost construit cartierul de locuinţe sociale din oraş, procurorii solicitând primăriei mai multe documente legate de această investiţie, în valoare totală de şapte milioane euro.

6643511-mediafax-foto-cristi-cimpoes

Pentru curioşi, vă prezentăm câteva instantanee de la vila lui Radu Mazăre, acolo unde procurorii au descins pentru percheziţie.

 6643515-mediafax-foto-cristi-cimpoes

 

 

Citeste si...
Din cauza unei partide de sex sălbatic, fiul Marinei Almăşan a fost bătut măr în Turcia