Radu Mazăre a fost adus, joi dimineaţă, la DNA. Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat că acesta a fost adus pentru audieri într-un dosar privind construirea unui cartier de locuinţe în Constanţa.

radu-mazare-dna

Acesta se află în arest preventiv de la începutul lunii aprilie, într-un dosar în care este cercetat de DNA pentru săvârşirea a trei infracţiuni de luare de mită, două de conflict de interese şi abuz în serviciu. Audierea de joi are legătură cu un dosar în care este cercetat pentru contruirea unui cartier de locuinţe în Constanţa.

In timp ce Radu Mazare a demisionat asa cum a si spus ca va face, Nicusor Constantinescu a declarat joi, cu mult tupeu, ca el nu are nici cea mai mica intentie sa faca acest lucru si ca, in ciuda faptului ca a mai avut dosare penale si probleme cu legea, el a fost totusi reales de constanteni. De remarcat ca, dupa ce a iesit din arest, Nicusor Constantinescu cel aflat aproape pe moarte, dupa cum sustinea in urma cu niste luni, a revenit la forma fizica binecunoscuta, s-a ingrasat vizibil si e mai rumen in obraji ca niciodata.

Citeste si...
Ilie Sârbu îi ia apărarea lui Radu Mazăre, după ce a înjurat procurorii: "Ne mai scapă şi nouă"