La scurt timp după ce a renunţat la funcţiile politice, Radu Mazăre spunea că vrea să se liniştească şi să lucreze pe mare, ca navigator, ori în administraţie.
Acum, se pare că lui Radu Mazăre i-a surâs norocul după ce a primit o ofertă de la Orascom, compania prietenilor fostului preşedinte egiptean Mubarak.

„Am fost și am negociat contractul. Primisem o ofertă de muncă din partea unei companii cu dezvoltări turistice foarte mari. Am primit contractul semnat, urmează să-l semnez și eu. Voi fi consultant în ceea ce privește dezvoltarea urbană și dezvoltarea turistică”, a declarat Radu Mazăre.

„Nu mai vreau să mai fiu persoană publică (…). Eu sunt de profesie inginer electrician naval, n-am profesat însă. Îi ajut să dezvolte orașul și să-l administreze, să fie atractiv pentru turiști”, a mai spus Radu Mazăre.

Citeste si...
50!

Orascom Group este un conglomerat economic cu sediul central în Cairo, aflat în proprietatea familiei egiptene Sawiris. Fondatorul este Onsi Sawiris, care avea în 2013 o avere estimată de Forbes la două miliarde de dolari. În prezent, afacerea este condusă de cei trei fii ai acestuia, Naguib, Samih, prietenul lui Radu Mazăre, și Nassef.