Scandalul din PSD s-a liniștit pentru moment, după ce premierul și președintele partidului au convenit asupra unor declarații de presă din care să nu iasă nimeni pierzător…în afara lui Shhaideh, Plumb și Cuc, miniștrii care au fost sacrificați. Liviu Dragnea a fost cel care a luat inițiativa și a comunicat situația celor trei miniștri: „Au spus că nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD-ul să rămână la guvernare și să afecteze activitatea guvernamentală. Shhaideh a spus ca vrea să aibă demnitate și că nu vrea să spună cineva că se ține de scaun. Și primul ministru a apreciat activitatea lor. Lumea a ieșit suparată, dar nu am putut sa le ținem noi în sala pe cele două doamne. S-a spus că nu mai poate duce această presiune infernală. Nu vreau să intru în detalii din dosar. S-a discutat despre recăpătarea coerenței comunicării, atât în interior, atât între noi, cât și comunicarea publică (…) Sunt o serie de măsuri care aduc o viață mai bună pentru români și toți au observat că în permanență se inventează ceva. Cum se întamplă un lucru bun, apare ceva și noi trebuie să apărem să vorbim. 

Le-am spus colegilor mei că toti am greșit în ultima perioadă. toți ne-am lăsat influențați de oameni de bine, de oameni care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD-ul…și oameni din presă, dar nu-i acuz.

Citeste si...
Pe Simona Halep, locul 2 WTA o asteaptă un meci lejer în sferturile din Dubai

PSD-ul astăzi a trecut printr-o cumpănă foarte mare și o destabilizare a PSD-ului, poate să aducă și instabilitate și în țară.

Mihai Tudose este un premier bun, eficient, dar și cu probleme.(…) Am comunicat prost unul cu altul, eu îmi asum asta și cred că și el. Nu ne mai permitem să punem și partidul și coaliția și Guvernul într-o asemenea situație. Eu vreau să transmit. Să nu creadă vreo instituție, că acest partid se lasă subjucat în activitatea politică și parlamentară”, a declarat Liviu Dragnea.

Mihai Tudose a delcarat, în cadrul aceleiași conferințe de presă că cele două doamne au dorit să demisioneze de când a fost citată la DNA. „Atât Sevil cât și Rovana au venit să își prezinte demisiile când au primit citațiile de la DNA. Sper că Sevil va accepta să lucreze în aparatul guvernamental pentru că este foarte foarte bună în ceea ce face. Eu sunt dispus să plec acasă oricând îmi cere partidul”, a spus premierul.