Chiar dacă sunt produse de aceeași companie, să găsim diferențe între bunurile alimentare din țara noastră și cele din țările membre UE a devenit un lucru la ordinea zilei. Parcă se și așteaptă de la noi să ne mulțumim cu puțin când vine vorba de dulciuri, fulgi de porumb, produse congelate sau chiar produse din carne. Acest lucru se întâmplă din cauza dublului standard. Dar, din fericire, guvernarea PSD a luat inițiativa și luptă pentru eliminarea acestui tratament aplicat românilor chiar de către Uniunea Europeană.

Ca orice alți cetățeni ai unui stat membru al Uniunii Europene, românii merită hrană de cea mai bună calitate. Merită medicamente. Și în primul rând, merită respect.

Lupta partidului PSD împotriva dublului standard nu va lua sfârșit decât odată cu eliminarea acestuia. Metodele de combatere sunt suportul acordat fermierilor români și patronilor afacerilor din plan local, precum și promovarea țării în cadrul Parlamentului European.

PNL discreditează poporul prin declarații false, dar PSD va continua să înfrunte această atitudine printr-o reprezentare demnă și corectă. PSD consideră că respectul față de români în Europa este un drept pe care îl merităm din plin și-l vom câștiga prin lupta noastră dreaptă împotriva dublului standard.

Prin această victorie vom avea în supermarketuri ciocolată fabricată din cele mai bune ingrediente. Carne și produse din carne proaspete. Lactate și brânzeturi la fel ca în celălate țări ale Uniunii Europene. 

Citeste si...
BASESCU: TARA E CONDUSA DE PROCURORI, DE MAGISTRATI!

Eliminarea dublului standard nu va însemna doar că ne vom putea bucura de produse cu același gust ca în Germania, Franța, Olanda, Austria sau Italia, dar vom fi tratați cu același respect de care se bucură toți ceilalți europeni.