Intrat de ceva vreme in colimatorul liderilor PSD ca urmare a faptului ca avea curajul sa demaste anumite minusuri din activitatea partidului, Catalin Ivan suporta acum consecintele actelor sale de revolta publica. Astfel PSD a decis excluderea sa asumandu-si riscul de a ramane, incepand de miercuri, fara un europarlamentar. . Europarlamentarul Catalin Ivan, fost purtator de cuvant al partidului, a devenit de mai bine de un an un critic dur al actualei conduceri, iar comentariile sale acide s-au intetit dupa alegerile prezidentiale si excluderea lui Geaona si Vanghelie din PSD.
 
Catalin Ivan
 
Excluderea incomodului  si incontrolabilului Catalin Ivan a fost decisa de organizatia PSD sector 1, organizatie pe care acesta a si condus-o pana la aparitia tensiunilor intre el si PSD. Motivul excluderii a fost faptul ca „a continuat acţiunile negative la adresa PSD”. „Este o decizie a organizaţiei locale”, a afirmat  Dan Tudorache, precizând că, legal, Ivan face parte încă din organizaţia sector 1 deoarece transferul său la filiala Dobrobvăţ (Iaşi) nu a fost inca aprobat. Într-o intervenţie la Realitatea TV, Cătălin Ivan a precizat că va contesta această decizie, pe care o condideră ilegala, el susţinând că nu mai făcea parte din organizaţia PSD sector 1 Bucureşti de multa vreme pentru simplul motiv ca aceasta a fost dizolvată.
 
”Eu sunt plecat de la organizaţia sector 1, pe care a dizolvat-o ilegal Victor Ponta ca să mă înlăture pe mine. Această decizie a fost luată de domnul Tudorache, care este unealta lui Liviu Dragnea”, a susţinut Cătălin Ivan.
Citeste si...  Daciana Sârbu cere sancţionarea eurodeputatei Marine Le Pen pentru atacuri împotriva României