Pentru tinerii români anul 2018 a fost unul plin de realizări. Cu ajutorul programului Prima Casă, peste 260.000 de români și-au văzut visul împlinit: un cămin pentru ei și familiile lor.

Numărul tinerilor care se așează la casa lor este în continuă creștere

PSD face posibilă desfășurarea programului Prima Casă și anul acesta. Plătind un avans de doar 5% dintr-un credit imobiliar contractat pentru cea dintâi locuință, tinerii români sunt capabili să devină proprietarii primei lor case. Acest program vine în sprijinul românilor pentru a-i încuraja să-și întemeieze o familie căreia să-i poată asigura cele de trebuință.

În proiectul Prima Casă guvernul a investit sume de până la 2 miliarde de lei și va continua să sprijine în continuare buna desfășurare a inițiativei. În vederea contractării unui credit imobiliar, tinerii români au de ales dintr-un număr de 15 bănci pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

Citeste si...  Principesa Margareta, dată afară din Palatul Elisabeta. Salvarea ei, în mâinile lui Dragnea și Tăriceanu

Se preconizează că și anul acesta numărul beneficiarilor de credite imobiliare pentru prima locuință va ajunge la ordinul sutelor de mii.

Familia este nucleul unei națiuni. Pentru o țară puternică este nevoie de un nucleu puternic. Iar pentru că România merită mai mult, PSD continuă să sprijine familia și încurajează tinerii să-și îndeplinească visele. Proiectul Prima Casă este doar unul din planurile PSD care sare în ajutorul tinerilor. Pe lista partidului mai există însă multe alte proiecte iar realizarea lor depinde de rezultatul alegerilor din 26 Mai.