PSD FIERBE – Decizie de ULTIMĂ ORĂ a filialei Satu Mare: Cerem să nu își bată joc

0

Comitetul Executiv Județean al PSD Satu Mare, întrunit miercuri seara în formulă statutară, își exprimă îngrijorarea și dezaprobă tensiunile din PSD şi solicită colegilor din conducerea centrală să nu-şi bată joc de cei care ne-au acordat încrederea pentru că nu ne vor ierta. Considerăm că prioritară ar trebui să fie guvernarea în folosul României şi a românilor!

„Problemele identificate în scrisoare de colegii noştri trebuie discutate obligatoriu în CEX şi toți cei care spunem că vrem binele partidului trebuie să analizăm şi să găsim soluții în consens.

 

Toate atacurile și disensiunile publice între membrii PSD cu funcții de conducere de la București nu fac altceva decât să șubrezească guvernarea și încrederea pe care ne-au acordat-o românii pe cel mai ambițios program de guvernare de după 1990.

Ne exprimăm speranța că în cadrul CEx-ului de vineri va fi găsită înțelepciunea necesară pentru detensionarea situației, pentru a ne putea axa pe guvernare. Să fim uniți şi să spunem stop comportamentului de pe urma căruia câștigă cei care vor să ne destabilizeze de când am ajuns la guvernare!”, transmit social – democrații din Satu Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.