PSD face schimbări majore in teritoriu nume grele din Partidul Social Democrat Maramureș, printre care membri ai Guvernului și parlamentari, au format o nouă structură de conducere la filiala municipală Baia Mare, cea mai mare din județ, după demisia în condiții misterioase a liderului local.

PSD face schimbări

Fostul deputat Florin Tătaru și-a dat miercuri demisia din fruntea PSD Baia Mare, fără să fie oferite explicații. Gestul acestuia vine după ce deputatul PSD Sorin Bota a demisionat și el din funcțiile de conducere din PSD Maramureș, invocând „probleme personale”.

Noul preşedinte interimar al PSD Baia Mare, deputatul Călin Matei, a spus, vineri, că organizația trebuie „resuscitată”.

„PSD Baia Mare este o organizaţie foarte greu de gestionat. (…) Este o organizaţie care trebuie dusă mult mai sus faţă de ceea ce este acum şi asta presupune o muncă deloc uşoară. Colegii din comitetul interimar al organizaţiei sunt de înaltă ţinută şi împreună ne-am înhămat la o muncă deloc uşoară, dar cu mari speranţe. PSD Baia Mare va fi organizaţia care se va implica în organizarea alegerilor locale pentru municipiul Baia Mare. Până atunci avem de resuscitat organizaţia, (…) iar la ultimele alegeri locale, organizaţia a avut nişte rezultate, zic eu, foarte proaste”, a declarat Călin Matei.

Citeste si...  Darius Vâlcov: "Nu am demisionat"

Din comitetul interimar de coordonare al organizaţiei Baia Mare fac parte Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, senatorii Liviu Marian Pop şi Iustin Talpoş şi secretarul de stat din Ministerul Turismului şi Sportului, Cosmin Butuza.