În interiorul PSD Dolj este o adevărată competiție între organizații care să obțină cel mai mare număr de voturi pentru partid la alegerile europarlamentare.

PSD Dolj este cu atât mai motivat cu cât președintele organizației este și candidat pe un loc fruntaș pe lista social-democraților pentru alegerile din 26 mai. În acest sen, liderii celor 170 de organizații locale ai PSD Dolj s-au retras în acest week-end la Herculane pentru a pune la punct strategia câștigătoare.

Dovada că PSD Dolj nu glumește și că își propun un număr record de voturi stă statistica oficială de la precedentele alegeri europarlamentare cand PSD Dolj a fost singura organizație social-democrată care a obținut peste 100.000 de voturi în condițiile unei rate scăzute la vot la acel scrutin .

Citeste si...  Lista PNL pentru europarlamentare e gata. Vezi aici ce nume noi apar

”In acest Weekend are loc, la Herculane, întrunirea președinților și secretarilor celor 170 de organizații locale ale PSD CRAIOVA, a biroului permanent și consilierilor locali Craiova, in vederea stabilirii strategiei de campanie pentru alegerile europarlamentare. Suntem mobilizați sa câștigam cu un scor foarte mare, dat fiind ca Doljul are un candidat, in persoana lui Claudiu Manda.”, anunță pe pagina sa de Facebook, deputatul Olguța Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD în plan național.