Una din prinicpalele cauze pentru care PSD luptă atât în România cât și în afara granițelor ei, este mâncarea mai bună și mai sănătoasă. În cei doi ani de guvernare agricultorii români, cu sprijinul partidului, au reușit să pună România pe harta Uniunii Europene în calitate de țara cu cea mai mare producție de porumb, nuci și floarea soarelui. Iar sprijinul nu s-a oprit aici. Următorul pas a fost legumicultura.

Programul inițiat de PSD datorită căruia zeci de mii de gospodari români au primit subvenții de câte 3000 de euro pentru fiecare 1000 de metri pătrați cultivați cu tomate a dat roade, la propriu. În urma sprijinului acordat, agricultorii români au reușit să producă mai multe roșii, într-un mod mai ecologic.

Acum, cei preocupați de sănătatea lor și a familiei au posibilitatea de a alege cele mai bune tomate de la producătorii români.

Citeste si...  RAPORT BNR: PRETUL BENZINEI VA SCADEA... ALIMENTELE MAI SCUMPE!

PSD dezvolta programe. Mai multe alimente sănătoase pentru cetaţeni ţării

S-a început cu tomate, urmează usturoiul și apoi vine rândul ardeilor, vinetelor și castraveților

Rezultatele fiind unele evidente, PSD a hotărât să crească volumul subvențiilor și să acorde în continuare sprijin producătorilor de ardei, vinete și castraveți. Pentru producția de usturoi cifrele subvențiilor au fost deja stabilite, fiind decise valori mai mari decât perioada precedentă.

PSD recunoaște că singurul mod în care românii se pot bucura de produse mai bune și fără chimicale este încurajarea producției autohtone. De aceea, la fel ca și în ultimii doi ani de guvernare PSD, și de acum înainte agricultorii români se vor bucura de toată atenția pe care o merită şi pentru a produce mai multe alimente sănătoase pentru romani.